sunnuntai 31. toukokuuta 2015

14440 minuuttia osa 2.

Viime viikon sunnuntaina laskiskelin, että jos minulla on editointimyllyssä 48 lyhytelokuvaa ja juttua keskeneräisenä ja jos jokaiseen kaikkine jälkitöineen menee noin 300 minuuttia aikaa, tarvitsen 14440 minuuttia tämän editointisuman purkuun.


Viikolla ei kovinkaan paljoa muilta töiltäni pystynyt myllyä pyörittämään, mutta viime sunnuntaina sain sentään yhden myllystä ulos.Tuosta nyt ei epätoivoiseen editointilistaan mitään suoranaista iloa tullut, tämä oli sellainen ohi listan tehty juttu, kun porukat Harjavallassa halusivat tehdä niin. Sillä samaan aikaan listalle tuli uusi, se varsinainen Paremmalla ajalla elokuva siirtyi editointipöydälle.

Maanantaina pitkän kuvauspäivän jälkeen sain seuraavan jutun myllystä ulos.Niin ja jos tuon edellisen lauseen oikein luette; "kuvauspäivän jälkeen", yksi uusihan siitä taas tulla tupsahti työlistalle.

Tiistai aamuyöstä sain sitten Kaunummen kodin elämää ensi-ilta-aamu kuntoon.


Tiistai iltapäivällä kaikki näyttikin siis vähän paremmalta ja työlista oli lyhentynyt 47 keskeneräiseen lyhytelokuvaan. Vasta keskiviikkona Mäntsälän Me Itse koulutus- ja kuvauspäivänä tuli uusi tilalle ja tässä 48 jutun ja 14440 minuutin arviossa onkin sitten homma pysynyt, kun ei ole muilta töiltä ehtinyt eikä väsymykseltä jaksanut.

Nyt siis uusi yritys ensi viikolla, uutta editoitavaa pitäisi tulla vain yksi, joten koko liuta vanhoja pitäisi saada ulos tuutista.

Tässä ensimmäinen tämän päivän ensi-esityksistä.


Tilanne on nyt siis viime viime viikon sunnuntaista muuttunut siten, että 48 keskeneräisen lyhytelokuvan lista on pienentynyt 47 juttuun ja 14140 minuuttiin. Edistystä kai se pienikin edistys on?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti