keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Vuoden 3. Kiky -päivä

Pakko myöntää, että vuoden 3. henkilökohtaisena kilpailukykypäivänä kilpailukykyni on aivan hukassa. Olen silti ymmärtänyt, että Kiky -sopimuksessa ei ole kyse tehokkuudesta vaan työajasta. Jos oikeaa kilpailukykyäni tavoittelisin tehokkuusmittarin mukaan, niin olisin vetänyt peittoa korville ja siirtänyt herätystä ja työpäivää puolellatoista tuntia eteenpäin. Ja on vain pakko koittaa hoitaa yksi homma ennen kello 8:17, jolloin pitää viimeistään lähteä kotoa viikon työmaalle SEKKiin.

Herätyskello soi tänään 5:45, koska ankarana tavoitteena oli aloittaa työpäivänä kello 5:57, kolmea Kiky -minuuttia aiemmin kuin normaalisti.

Koitin ensin ankarasti olla miettimättä työasioita 5:45-5:57 välisenä aikana, kunnes sitten astuin 16 askeleen mittaisen aamuisen työmatkani sängystä työhuoneelle. Kone auki 5:57, joka on samalla lähtälaukaus tämän päivän työpäivälleni. 

Työkoneeni tietokone aukeaa noin 3 minuutissa, joten tällä aikaa teen pientä työhuonesiivousta ym. työaamurutiinia ja suunnittelen työpäivääni. Tänään on turha odottaa Windows tietokoneilta minkäänlaista yhteistyötä Kiky -sopimuksen kanssa, sillä eilen oli kuukauden 2. tiistai ja tänään on kaikki verkossa olevat koneet jumissa Microsoftin normaalin tietoturvapäivitysten kanssa.

Päivän ensimmäinen työtunti menee kyllä vähän harakoille ainakin, mitä Kiky -työtehokkuusmittarilla mitataan, mutta päivästä taitaa silti tulla antoisa ja tehokas. Viikon ensimmäiset kaksi päivää ollaan pääosin tehty animaatioelokuvaa, tänään on välipäivä, jolloin suunnitellaan urakalla Lukutaidon päivää ja vähän kaikkea muutakin isolla porukalla. Pitäisi vaan saada ensin muutama kotitoimistohommeli pois käsistä.
Nyt siis pois turhat Kiky -jaarlitukset vähäksi aikaa ja työteho hakuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti