tiistai 7. kesäkuuta 2016

Kiky -päivä N:o 2.

Eilen päätin seurata, miten minun Kiky -päivien ja tuntien kanssa on, kun tällä viikolla minullakin on lähes normaali työviikko. 

Päätin siis eilen, että aloitan nyt työpäivän 3 minuuttia normaalia aiemmin ja päätän 3 minuuttia myöhemmin, näin saan nuo hallituksen vaatimat 24 tuntia eli 1440 minuuttia pois siististi päiväjärjestyksestä kilpailukyvyn parantamiseksi vuodessa.

Eilen jouduin tekemään vielä päivän 28 Kiky -minuutin lisäksi 60 minuuttia määrittelemäni työajan ulkopuolella lisää, että sain päivän hommat jotenkin kunnialla tehtyä, kolme radio-ohjelmaa piti vääntää vääntää ja viimeistellä loppuun. Moinen tehokkuus ja kilpailukyvyn nostaminen kyllä kostautui, jouduin ottamaan kahdet päikkärit iltasella. 

Aamulla olin myös niin väsynyt, että nipin napin pääsin työpöydän ääreen tavoittelemassani ajassa kello 5:57. Vaikka aamulla olin siis päivän tavoitteessa, iltapäivällä oli palaveri, josta selvisin kotiin vasta kello 15:03. Eli 63 ylimääräistä Kiky -minuuttia tuli sitten päivällekin mittaan.

Illalla päikkäreiden jälkeen hääräsin vielä 97 Kiky -minuuttia muutaman pahasti keskeneräisen homman kanssa. Tavoitesuunnitelmassa oli, että kahden päivän aikana olisin parantanut Suomen kilpailukykyä 12 minuutin edestä, mutta minuutteja onkin kertynyt jo 251. Ei siis kovin hyvin minulla vielä mene, enkä ainakaan vielä ole huomannut, että kilpailukykyni olisi noussut tai että Suomi olisi vielä jotenkin hyötynyt tästä yltiöpäisestä ponnisteluistani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti