tiistai 11. elokuuta 2020

Sitähän se kaikki on...

Sitähän se kaikki on, pakkaamista purkamista pakkaamista vaan... 

Aloitin pienen kesätauon jälkeen Työhuone Impolassa pienen työseurantajakson, joka näyttää päättyvän 30.7. torstaihin, kun omat ja työkulkupäivät alkoivat. Vaikka ole pitkään tiennyt, että normi elonkorjuun ajan työrupeamahan tässä taas oli tulossa, viikko tuhnuttamista, orastavan työinnon laannuttua epätoivoisen työmäärän kaatuessa ensimmäisen työviikon aikana päälle piti vaan luovuttaa. 

Heinäkuun viimeisenä päivänä pakkasin Työhuone Impolan tärkeimmät keskeneräiset työt autoon ja pakenin mökille, jossa sain aikaiseksi tietenkin vielä vähemmän kuin työhuoneella. 

Soittopelit pakattu elonkorjuun menoja ajatellen

Ihan ei tässä vaiheessa elämää, kun pitäisi taas alkaa suunnittelemaan, mitä lopputyöuralla sitä enää ehtii tekemään, ei ole taas ihan oikeaa vapaata eikä oikeaa työelämää. Jossain epämääräisyyden rajamailla sitä tulee vapaa-ajatkin vietettyä akkuja ladatessa.

Hukkasin siis taas osittain viikon etsikkoaikani, jolloin olisi saanut syksyn suunnitelma ja paperit järjestykseen sekä työhuoneeni siivottua. 

Viikonlopun mökkipakkauksia purkaessa piti pakata editointikalusto Rauman editointipajaa varten 3.8. Puolet tuotantokalustosta ja varsinkin pienistä adaptereista sun muista oli tietenkin taas toivottamasti hukassa, mutta selvisin sentään suht´koht´ mallikkaasti editointopajan läpi.

Syvärauman editointipaja

4.-6.8. oli Osallisuus teatterin musiikki- ja teatterileiri, joten Rauman kamoja purkaessa piti pakata teatterileirin musiikki-, teatteri- ja ruokakamat sekä omat henkilökohtaiset yöpymiskamat päälle.

Suurin piirtein kaikki leirikamat valmiina purkamiseen

7.8. meni taas siivotessa ja purkaessa teatterileirin kamat sekä pakata omat viikonloppukamat jonnekin.

Minun työssä tyypillistä on, että kun yhden homman saa pois käsistä, niin kaksi uutta putkahtaa tilalle. Kun sain teatterileirin kamat purettua, piti alkaa pakkaamaan Ahlaisten Luova lavaleirin elokuvakamoja ja Osallisuus teatterin Porinavirus esityskamoja.

Porinaviruskin on nyt pakattu ja purku odottaa

Arvatkaas muuten mitä nyt teen? Puran Ahlaisten leirin ja Osallisuus teatteri esityskamoja sekä pakkaan Merikarvian elokuvaleirin kamoja. Viime viikolla minulla oli 67 tunnin ja 31 minuutin mittainen työviikko, ja tästä viikosta näyttää tulevan saman mittainen.

Pikkuisen tässä vaiheessa elämää jo ajatukset ovat purkamassa tulevaa leiriä ja pakkaamassa viikonlopun mökkikamoja.

Sillä sitähän tämän kaikki on pakkaamista purkamista pakkaamista vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti