torstai 30. heinäkuuta 2020

Kesätauon jälkeinen torstai on epätoivoa täynnä

4. kesätauon jälkeinen työseurantapäivä. Eilinen päivä meni tuhnuttamiseksi, joten eilisenkin hommiin tarttis tänään tämän päivän hommien lisäksi saada otetta. Kovana tavoitteena ollut 40 tunnin työviikko 1100 arkistointihankkeen kanssa karkaa auttamatta, vasta muutaman tunnin olen tätä ehtinyt edistää tätä hommaa muiden päällekäyneiden palkattomien työasioiden vuoksi.

Kokolailla pientä tuotantosälää on edelleen hukassa samoin kuin ajatus, mistä tästä oikein aloittaisi. Sen sijaan, että asiat selkeytyisi, epätoivo keskeneräisten työhommelien kanssa kasvaa päivä päivältä.

Mistäs tässä nyt aloittaisi tämänkin epätoivoisen torstain?

Eilen tyhjäkäyntisenä keskiviikkona jaksoin riehua epämääräisen tehokkaasti työaikalaskurin mukaan 5 tuntia ja 39 minuuttia.

Aamupäivällä meni pari palkatonta tehokasta työtuntia syksyn allakkaa, opetussuunnitelmia ja aikatauluja vääntäessä. Odotettavissa on yltiöpäisen optimisminkin mukaan vaikea syksy, jos kaikki menee suht´koht hyvin, niin tulee hyvin vaikea syksy, mutta jos uusi koronaseisakki tulee, niin sitten taitaa tämän Impolan työelämä ja koko helkkarin TAITEESTA TYÖTÄ 5 vuotissuunnitelma ja kaikki muukin MEKA TV toiminta olla tässä.

Päivällä jaksoin pari tuntia järjestellä ja markkinoida Osallisuus teatterin HAPPY HOUR metsäkeikkaa. Mainos tuli tehtyä, ohjelmaa suunnitelua ja postia vingutettua. Jos kaikki menee putkeen, niin luultavasti tiedossa on meikäläisten hienoin tapahtuma tänä vuonna toistaiseksi.
Sitten väsähdin tähän kaikkeen sekasotkuun ja epävarmojen suunnitelmien sekä tapahtumien värkkäämiseen. Yöllä sitten taas jaksoin hieman asennella uusimpaan tehokoneeseen käyttöohjelmia, joilla pystyn edistämään 1100 satakuntalaista yhteisöelokuvaa -arkistointihanketta missä vaan. Tämä viikko olisi vielä aikaa käyttää epämääräisen järjestyksen luomiseen sitä ajatellen, että seuraavat kaksi viikkoa mennään hippulat vinkuen pitkin maakuntaa taas editointipajojen ja kolmen leirin kanssa. Tällä hetkellä joudun suunnittelemaan, järjestelemään ja vetämään näemmä kaikki leirit yksin yhdessä osallistujien kanssa. Normijärjestelyiden lisäksi koronalisä aiheuttaa koko ajan tälle hepulle kokolailla lisää harmaita hiuksia.

Työaikalaskuri päälle kello 8:00

Vaikka työaikalaskurin tänä epätoivoisena torstaina lykkäsin päälle tasan kello 8:00, niin nyt en ole vieläkään 10:33 päässyt päivän hommiin enkä ole avannut päivän työ- ja tehtäväkirjaa laisinkaan. Työn alla on tosin ollut kaksi HPNN laulua, joiden pitäisi olla harjoituskunnossa ensi viikon tiistaina. Muutamia muitakin epämääräisiä kiireettömiä humputuksia tein, järjestelin tulevia leiriasioita, asentelin lisää ohjelmia työkoneeseen, tein kuvasiivousta ja nyt koitan aloittaa työpäivää uudelleen sen mukaiseksi, mistä minun oikeasti pitäisi saada korvausta menetetystä vapaa-ajastani.

Katsotaanpas sitten. miten tämän epätoivoisen torstain tehtäväkirja koittaa minun työelämääni määrätä tänään.

72 tehtävän työlistaan tälle päivälle on kerääntynyt ja siirtynyt edellisiltä työpäiviltä 33 käsiteltävää työtehtävää, joten olkoon nämä aamupäivän työseurantapulinat tässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti