tiistai 28. heinäkuuta 2020

Tyhjäkäynnillä keskiviikkoon

3. kesätauon jälkeinen työpäivä alkaa tyhjänkäynnillä, kone hurisee, mutta mihin sitä oikein ryhtyisi? Eilen uskalsin avata työ- ja tehtävälistan, jossa olikin sitten odottamassa kesätauon loppumista 74 tehtävää, joista 44 piti käsitellä hetinmiten. Sain eilen loistavasti siirrettyä 12 tehtävää tälle päivälle, joten eiliselle ei jäänyt kuin 32 tehtävää, joista sain onnistuneesti käsiteltyä 28. 

Varsin tyytyväinen oli siihen, että sain 1128 tuottamaani yhteisöelokuvaa raakattua samalle listalle, joten tästä tuo arkistointihanke sitten kunnolla alkaa, kun alkaa metsästää noita listassa olevia juttuja herra ties mistä.


Arkistointihanke alkakoon, työkalut on kunnossa

Tänään on tarkoitus järjestellä muun työn ohessa taas arkistoa siihen malliin, että sitä on taas helpompi järjestellä ja jopa löytääkin jostain jotain. Alkaisiko purkaa 72 tehtävän työlistaa, jossa on tälle päivälle siirretty 31 keskeneräistä hommelia, alkaisiko siivoamaan 145717 valokuvan arkistoa, lähtisikö raakaamaan 30 vuoden aikana kerääntynytta paperiarkistoa, setvisikö 1066 setvimätöntä sähköpostia, jatkaisiko 1128 elokuvan arkistointia, laittaisiko ensin 106 kiintolevyä jotenkin järjestykseen vai menisikö takaisin maate. Kieltämättä viimeisin vaihtoehto kiehtoo eniten.

Työaikalaskurin laitoin päälle kello 8:31. Pakko myöntää, että työpäivän ensimmäisen tunti ja 2 minuuttia olen melkoisen lahjakkaasti saanut kulumaan saamatta mitään aikaan. Eiköhän tämä tästä taas jotenkin tyhjäkäynnilläkin edisty mietintämyssy syvällä päässä ja silmillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti