torstai 13. elokuuta 2015

15900 minuuttia

Työviikon 11. työpäivä, jostain tarttis taas löytyä selkäranka ja jostain tarttis aloittaa. Eilinen oli kyllä puolittainen vapaapäivä ja puolittainen työpäivä, mitään valmista ei tullut, mutta ei ollut tarkoituskaan. Pieni tauko oli paikallaan.

Maanantain 124 kohdan syksyn työlista on lyhentynyt 118 tehtävään ja editointityölista 16200 minuutista 15900 minuuttiin. Yksi maanantain 54 keskeneräisestä editointityöstä on siis poissa päiväjärjestyksestä ja 1/7 keskeneräistä radio-ohjelmastakin on valmiina.Ennen kuin aloitan, katsotaanpas mitä on kesken. Tänään on onneksi sellainen päivä, että voi aloittaa hommat joko aakkos-, huvitus-, kiireys- tai tärkeysjärjestyksessä.

1. Ahlaste tuupilta on työpöydällä viimeistelyssä MUSTAKAAVUN YÖ, viime viikonlopun Kirotun leirin raakaleikattu lyhytelokuva. Pari kolme tuntia tähän viimeistelyyn menee, jahka tuo oikea hetki tulee. Tehtävälistan kärkipäässä.

2.-3. RadioValon Turun kurssista tehdään pieni innostus- ja opetusvideo. Täysin alkutekijöissään vielä. Pohjanmaan reisusta tulee oma radio-lyhäri.

4.-18. Me Itse reissuista ja kursseista on tulossa lyhytelokuvat Pohjanmaan reissusta, Mäntsälästä, Kotkan elokuvaleiristä, Raahen kurssista, Limingasta, Oulusta ja Tampereelta. Huittisista ja Huittisita tulee kolme lyhäriä, joita ei olla keritty muiden kiireiden vuoksi editoimaan. Merikarvialla on resinareissu kuvattu. Viime vuoden alajaospäiviltä tulee vielä vähintään yksi kooste. Osa näistä tulee sitten jakeluun joulukuussa kehitysvammaisten teemaviikolla ja osa ennemmin Me Itse YouTube kanavalle.

19.-21. Kehitysvammaisten Tukiliiton tilaama sekä myös Porin kulttuurilautakinnan tukema Osallisuuden jäljillä -sarjassa on kuvattu ja kesken jutut Eurajoelta, Tampereelta ja Porista. 

22. Kesäkuun lopussa oli Eurassa lasten ja nuorten musiikkivideokurssi, joista toinen juttu on alkutekijöissään. 

23.-25. Paikallistarinat eläviksi kuviksi -projektista on kaksi bonusvideota ja rapsa kesken. Tämän projektin paketointi on Blue Sea Film Festivaaleilla.

26. Jälkijunassa projektista on kesken raporttivideo.

27.-29. Ruskilan pysäkiltä koulutuprojekteista on kolme lyhäriä kesken. Yksi tulee Blue Sea Film Festivaaleille ensi-iltaan.

30.-36. Malike lyhäreitä on 7 kesken, viimeistelemättä tai aloittamatta. DVD julkaistaan 6.11.2015 ja editointi alkaa todenteolla Tampereella 24.-25.8.

37. Harjavallan Me Itse editoin lyhytelokuvansa PAREMMALLA AJALLA sitten paremmalla ajalla.38. Hyvän Mielen Talon ONNEN SIRPALEITA editoidaan Hyviksessä tiistaisin, ensi-ilta 20.10.2015

39.-40. Ojantien animaatiopajalta tulee 2 animaatiota, joista toinen tulee ensi-iltaan Blue Sea Film Festivaaleille.

41.-45. Ahlaste tuupin ja MEKA TV Karvianjoki hankkeessa on kuvattu 5 lyhäriä, joiden editointia ei olla vielä aloitettukaan.46. Yksi ihan ihkaomakin juttu on editointipöydällä.

47. Tampereen 2014 Lukutaitopäiviltä on olemassa editointimateriaalia, jotka työstetään, kun aiheeseen sopiva dead-line ilmaantuu.

46.-53. Loput kahdeksan onkin sitten sellaisia hyväntekeväisyys juttuja, joista ei saa nappulaa, mutta jotka olen luvannut, että joko minä tai joku SEKKistä tekevät sitten kun on aikaa ja tekijöitä vapaana. Inhottavia roikkuvia juttuja editointilistassa, jotka vain roikkuvat ja roikkuvat mukana, kun ei kenelläkään ole aikaa tai tilaisuutta tehdä niitä loppuun.

Kas tässäpä tämä työlista, jonka purkamiseen tarvitsen tuon 15900 minuuttia työaikaa. Ja kun uutta pukkaa kokoajan, niin saas nähdä kuinka editointiäijän tänä vuonna vielä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti