sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

14440 minuuttia - osa 3.

Kaksi viikkoa sitten työlistalla roikkui 48 keskeneräistä videorainaa ja laskin, että jos jokaisen jälkityöstämiseen menee keskinmäärin kaikkine jälkitöineen 5 tuntia aikaa, saan purettua koko editointimankelin 14440 minuutissa.

Viime viikon alussa olin saanut keskeneräisten videohommeleiden listan lyhenemään 47 videoon ja 14140 minuuttiin. Ensimmäisellä viikolla sain 4 lyhytelokuvaa editoitua, mutta 3 tupsahti uutta tilalle.

Viime viikolla sain 4 juttua editointimankelista ulos.

Kaunummen kodissa videosarja sai vielä yhden jakson lisää. Kaunummessa ensimmäisenä kuvauspäivänä oli kesäjuhlissa mukana Hyvinvointia edistävän teknologian tutkimusryhmä (HET) mukana juhlissa ja tästä tehtiin oma juttu.Ahlaste koulutuupista väännettiin yksi leffa ulos.


Ensimmäinen Osallisuuden jäljillä -edisodi näki päivävalon ja tästä homma nyt lähtee liikkeelle.


Kehitysvammaistyön pastori Heikki Mäkelän ohjastamana saamme tutustua, miten toimitetaan kokonainen jumalanpalvelus tukiviittomien avulla.


4 valmista juttua ei ollut ihan sitä mitä haaveilin, mutta parempi kuin ei mitään, varsinkin kun viikolla ei tupsahtanut kuin 2 kpl uusia juttuja editointipöydälle.

Tilanne on siis 45 keskeneräistä editointityötä listalla, joihin tarvitsen työaikaa 13500 minuuttia noin kymmenen minuutin tarkkuudella.

Seuraava työviikko voikin olla sitten hankalampi juttu, kulkua on niin paljon seuraavan 11 työpäivän työviikon aikana, ettei vanhoja saada paljoakaan pois ja uusia tulee koko mokoma lisää. Ainakin 5 kpl uusia lyhytelokuvia tulee editointimyllyyn ennen juhannusta, valmiista ei uskalla kuin unelmoida vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti