sunnuntai 24. toukokuuta 2015

14440 minuuttia

Jos olisin järkevä, niin tänään pitäisin vapaapäivän, takana kun on 76 tunnin työviikko. Järkevyyttä taitaa olla silti turha toivoa tältä Impolan äijältä. Keskeneräiset työt vaan nakuttavat tuolla jossain takaraivossa, vaikka kuinka yritän ottaa vähän aikaa itsellenikin.

Vaikka olen koko tuokokuun heilunut hulluna heinämiehenä pitkin Suomea, 80 työtehtävän lista on kasvat 95 tehtävän mittaiseksi ja 30 keskeneräisen editointityön lista on tänään hullumaisen 48 homman mittainen. Työ eivät siis tekemällä lopu, muttei tekemättä jättämiselläkään

Eilen vähän laskiskelin, että jos nyt alan purkamaan tuota 48 editointityön listaa, niin tähän jälkikäsittelyyn menee keskimäärin noin 5 tuntia per juttu eli 60 minuttia eli kaiken kaikkiaan, jotta saisin tämän hetkisen editointipöydän puhtaaksi. Eli jos minuuttiaikataululla mennään, tarvitsen tähän noin 14440 minuuttia aikaa. Joihinkin juttuihin ei mene kuin pari mokomaa aikaa, mutta osa on melkoisen isotöisiä kaikkine jälkikäsittelelyineen, joten tuo 14440 työminuutin arvio saattaa olla ihan oikeakin.


Katsotaanpas nyt, miten tämän äijän käy tämän mahdottoman tehtävä edessä. Tänään tarttis ainakin kaksi ensi-iltaa tehdä valmiiksi, kun huomenna heilutaan taas hulluna heinämiehenä kuvaamassa 49. leffaa, eikä ole toivoakaan että huomenna jaksaisi 10 tunnin kuvauspäivän jälkeen mitään editoida. 

Jos nyt kuitenkin vielä vähän vetkuttelisin puolikkaan vapaapäivän verran ja käärisin hihat vasta hetken kuluttua. Ei nuo 14440 minuuttia sillä välin mihinkään karkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti