sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Maanantai 1.10.2018

Huonosti nukutun yön jälkeen alkaa tämän vuoden ehkä tärkein työviikko. Ajattelin vähän laittaa työseurantaa pitkästä aikaa, mitä tällä viikolla tapahtuu. En ole viime aikoina paljoa jaksanut blogata tapahtumia, mutta jos nyt vähäsen.
Viimeisestä oikeasta vapaapäivästä on hurahtanut taas viikko. Vähän alkaa olla takki tyhjä ennen kuin tämä viikko on edes alkamassa, mutta eiköhän tämä tästä taas, kaikki tekeminen sisänsä on mukavaa ja tällä viikolla ehkä saan niputettua noin 78 keskeneräistä työ pois käsistä tai sitten en. Luultavasti en. Tämä aika vuodesta on vaan sellaista jokavuotista aikaa, että kun yhden homman saa tehtyä, kaksi uutta putkahtaa tilalle.


Tämän vuoden päänaru on edistää Taiken tuella Vammaisyhteisöiden kulttuuritoimintaa ja kulttuurin saavutettavuutta. Tämä #osallistunsatakunnassa viikko on yksi päätehtävistä, näkyvyyttä ja saavutettavuutta pitää todistaa, jos halutaan jatkossakin tällaista toimintaa ylläpitää. 


Alunperin oli suunnitellut, että Taiken tuesta saisin työkaverin tälle viikolle ja oman työni pystyisin vetämään kansalaisopistojen piirien kanssa, mutta pieleen meni. En saanut työparia moninaisista sattuneistä syistä, joten yksin ja palkattomaksi puurtamiseksi kaikki keskeisimmät jutut tällä viikolla taitaa mennä.

Ainakin tämä ensimmäinen viikon päivä ja maanantai ei lihota pankkitiliä mitenkään, kilometrikorvauksilla mennään. 

Aamu alkoi työhuoneella viikorutiineja tehdessä 6:30. Sitten tein viikon markkinointia, yhden Radio jutun Radio Valoon ja peruin yhden tapaamisen.


Nyt aamupäivällä tarttis saada illan ensi-illat viimeistelytä ja 75 muuta juttua eteenpäin. Päivällä allakassa on Merikarvialle meno, josta haen Merikarvian mediaryhmän, jonka kanssa mennään ensin kuvaamaan Karvian Kanttiin ja täältä osallistumaan Kankaanpään Osallisuus iltamiin.
Tänään en ole siis onnistunut hankkimaan omalle osallisuustyölleni palkanmaksajaa, vaikka työpäivälle näyttää tulevan 16 tuntia pituutta. Vaan eipähän tässä mitään uutta ole, täysin purjein vain tuulta päin, viikosta on tulossa hieno, jos ei pankkitilin tyhjää kolinaa oteta huomioon.


10:50 sain päivän toistaiseksi ainoa ensi-illan valmiiksi ja nyt on vain pakko luovuttaa, kun aika ja hommat karkaa käsistä. Kankaanpäässä oli 2 päivän elokuvakurssi kesällä ja täällä kuvattiin niin paljon materiaalia, että ei vain valmiiksi näillä resursseilla saa. Ryhmä on innokas ja tuottelias, ollaan tehty Radio Valo juttuja, Satakunnan meikäläisten uutisia, osallistuttiin KATSO kampanjaan omalla elokuvalla, joka on muuten tässä;Tänään on tarkoitus kuvata Jaakosta ja Jaakon kirjasta uusi juttu iltamien yhteydessä. 

Tänään pitää käydä myös jonkin sortin YT neuvotteluita jatkosta. Tämä on nyt tällä erää viimeinen kerta, kun pääsen Kankaanpäähän tällä erää, sitten ei ole vain minkään sortin rahoitusta pysyä mukana kuvassa. 


****

Työpäivä on takana ja Satakunnassa ollaan ajeltu 271 kilometriä osallisuuden jäljillä. Kävimme Merikarvian porukan kanssa Kantin kylässä kuvaamassa ja Kankaanpään Osallisuus iltamissa. Hieno päivä oli, mutta nyt kyllä väsyttää, vaikka työpäivälle ei tullutkaan pituutta kuin 14 tuntia ja 23 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti